Svart- vitt porträtt

Jag älskar svart- vita porträtt. Ibland är det också roligt med effekter, fast de bilderna blir inte så användbara i slutändan. Men från en estetisk och kreativ sida, tycker jag, att de är otroligt intressanta. Idag blev det ett kontrastrik porträtt med ”röda läppar” effekt. Det är ett väldigt gammalt trick, som är tidlös och alltid spännande att titta på.

Publicerad av Photolounge One Sthlm AB

Jag gillar konst och modefotografi. Min ambition är att skapa modebilder på ett konstnärligt sätt. Jag fotograferar sedan 2020. Tidigare studerade jag Fotografisk bild 1 och 2 , under perioden 2021/08-2022/06 studerade jag en Fotografisk utbildning på Kulturama. Just nu studerar jag vidare på bästa Fotoskolan Sthlm och frilansar ibland.

Lämna ett svar

error: Content is protected !!