Matfotografering

Stillben
Matfotografering
Matfotografering

Att fotografera mat är väldigt trendigt. Det är till och med så, att kockar samarbetar med fotografer för att marknadsföra sina kulinariska skapelser. Det har blivit viktigt att ha flera sidor med maträtter i alla trendiga journaler. Köksböcker är också ett väldigt populärt ämne och som alla böcker, de förblir trendiga alltid.

Framföra mat på ett lockande sätt, samtidigt att överge till och med doften på bilden, är inte lätt uppgift. Många professionella fotografer samarbetar med kockar och ibland även med designers. Bästa resultat, såklart, får man från en teamwork.

I mitt fall är det inte något samarbete än så länge, utan det var ett rent experiment. Jag ville testa den här grenen i fotograferingen, för att jag tycker, att matkultur och estetik, som nuvarande kockar erbjuder, är värda att bli fotograferade.

Publicerad av Photolounge One Sthlm AB

Jag gillar konst och modefotografi. Min ambition är att skapa modebilder på ett konstnärligt sätt. Jag fotograferar sedan 2020. Tidigare studerade jag Fotografisk bild 1 och 2 , under perioden 2021/08-2022/06 studerade jag en Fotografisk utbildning på Kulturama. Just nu studerar jag vidare på bästa Fotoskolan Sthlm och frilansar ibland.

Lämna ett svar

error: Content is protected !!