Matfotografering med choklad

Matfoto

Pga ett Eko projekt, som tar nästan all min tid nuförtiden, hinner jag inte riktigt att fotografera något annat. Men idag har jag bestämt mig för att göra något fritt, för min själ och blog. Det blev ett foto med choklad i fokus. Det är en handgjort underbar choklad, som jag fick av min man igår, och då tänkte jag , att jag måste föreviga denna kulinariska konst i min nästa bildberättelse.

Publicerad av Photolounge One Sthlm AB

Jag gillar konst och modefotografi. Min ambition är att skapa modebilder på ett konstnärligt sätt. Jag fotograferar sedan 2020. Tidigare studerade jag Fotografisk bild 1 och 2 , under perioden 2021/08-2022/06 studerade jag en Fotografisk utbildning på Kulturama. Just nu studerar jag vidare på bästa Fotoskolan Sthlm och frilansar ibland.

Lämna ett svar

error: Content is protected !!