“Don’t be perfect, be real”

Don’t be perfect, be real…

En ny bild heter “Don’t be perfect, be real”. Varför, tror ni, heter den så?

Nikon Z7; 70mm; ISO 100; F/5.6; 1/125 sek; 2 blixtar och en svart flagga. Den ena blixten är bakgrundsbelysning, den andra är en huvudbelysning, som är placerad nästan från sidan av motivet och en flagga framför huvudblixten för att skapa skuggor.

Publicerad av Photolounge One Sthlm AB

Jag gillar konst och modefotografi. Min ambition är att skapa modebilder på ett konstnärligt sätt. Jag fotograferar sedan 2020. Tidigare studerade jag Fotografisk bild 1 och 2 , under perioden 2021/08-2022/06 studerade jag en Fotografisk utbildning på Kulturama. Just nu studerar jag vidare på bästa Fotoskolan Sthlm och frilansar ibland.

Lämna ett svar

error: Content is protected !!