Blogg

”Don’t be perfect, be real”

En ny bild heter ”Don’t be perfect, be real”. Varför, tror ni, heter den så? Nikon Z7; 70mm; ISO 100; F/5.6; 1/125 sek; 2 blixtar och en svart flagga. Den ena blixten är bakgrundsbelysning, den andra är en huvudbelysning, som är placerad nästan från sidan av motivet och en flagga framför huvudblixten för att skapaFortsätt läsa ””Don’t be perfect, be real””

Livsstil stilleben

Hej! Nu är det mitten av mars och vi, såklart, längtar mer och mer efter soliga, varma vår och sommardagar. Det är dags att göra sig redo till den ljusaste och varmaste delen på åren. Vår och sommar för mig är blomdofter, bär och ett härligt ”rosa” stämning varje dag. Inspirations ord för bildberättelse ärFortsätt läsa ”Livsstil stilleben”

Matfotografering med choklad

Pga ett Eko projekt, som tar nästan all min tid nuförtiden, hinner jag inte riktigt att fotografera något annat. Men idag har jag bestämt mig för att göra något fritt, för min själ och blog. Det blev ett foto med choklad i fokus. Det är en handgjort underbar choklad, som jag fick av min manFortsätt läsa ”Matfotografering med choklad”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

error: Content is protected !!